Sushi!

Ikväll ska jag på sushibuffé med Tess och Petra och några tjejer till! Nice!

Kaffe och ny jacka!

Idag bet jag ihop och sket i magen! Har ändå lite "kontorsarbete" idag, så kommer ta det ganska lungt. Plus att jag blir så jävla stressad av att bara ligga hemma..

Nu dricker jag en kopp kaffe för att piggna till och imorse påväg till jobbet så hade jag min nya fina vårjacka! Den är as snygg!

Lilla sis sov också hos mig och Jesper inatt! Haha hon är för rolig!

Nu ska jag ge mig ann lite fakturor så ha en bra dag!


Jackan!

Denna jackan nedanför, kommer min syster komma hem med till mig ikväll! Mamma har köpt den i olivgrönt till mig! Jag kommer bli sjukt sommrig och snygg i den!





Nu ligger jag hemma med min mage igen, varit sjukt dålig med kosten på sista tiden, ätit fet mat och grejer som jag egentligen inte får.. Så jag får skylla mig själv. Gallan var det, den är dum! Mådde sjukt dålig typ hela natten och la en liten pizza i morse också. Men har tagit medicin (som inte funkar som vanligt) och ätit lite nudlar så hade lätt kunnat gå och spy igen! Så nu ska jag nog kolla på avsnitt på datorn och kura ner mig under täcket!


Ps. Jag har gjort massa nya smycken men har ju ingen kamera så kan ju inte visa upp dem.. Sjukt tradigt!


Snart påsk!

Snart är det påsk och då ska jag och Jesper till stugan och träffa släkten! Jag längtar, det ska bli så hilma mysigt att åka rätt in skogen ingenstans och umgås! Det var längesen jag träffade allihopa och mest av allt längtar jag efter Elis!


Min helg!

Fredag: Trött som en gnu efter festen i torsdes.. Fick gå hem från jobbet redan kl 3 för det var väldigt lite att göra.. Sedan på kvällen blev de pizza och smycken som gällde och några glas vin.

Lördag: Gick rundor på stan med mitt hjärta och sedan fikade vi med Rille och mamma och pappa. Träffade även Maraj och lilla Mollie som var så himla liten och söt! Jesper handlade halva staden.. Haha! På kvällen var det fest hos Mandel, 30 pers i en tvåa.. Kanon! Det var väldig kul ändå! :) Sen blev det Mcdonalds på vägen hem.

Söndag: Jag och mitt hjärta har varit på jakt efter varmrökt lax i hela Hellevik.. Det var stängt överallt.. Så till slut var vi så hunriga att vi åkte till Dullet på Frasses och åt. Sen åkte vi till åhus pch köpte med oss lax hem som vi snart skall äta. Körde inom mammsen och pappsen en runda med och guschli hundarna!

Övrigt: Snart skall vi utomlands till sol och värme och sangria! Jag längtar!

Haha!



(Föresten, sjukt jobbigt att inte ha någon kamera, inläggen blir sjukt tradiga..)


my job is my shit!

Shit vad roligt jag de igår! Själva grejen var kanske inte så roligt men alla på mitt jobb var det! Det är ingen vanlig arbetsplats detta, det är kärlek! Haha!

Jag har precis blivit bjuden på kinabuffe av pappsen och nu jobbar jag.. Ikväll blir det pizza! Jag ska bara fetta mig idag! :)  Imorgon är jag ledig, den första lördagen på jag vet inte hur länge! Skönt ska det bli! Jag och mitt hjärta skall mysa mest hela dagen bara!


Hej Onsdag!

Nu sitter jag på jobbet och har lunch..  Idag ska jag ut och gå på promenix med Rebban och Snörre och sedan kanske vi ska se den nya Wallander hos Mandel. Igår beställde jag hem några klänningar från Asos.. När det är fint väder så börja det klia i fingrarna. Sjukt att det blev långa klänningar allihopa.. Kunde inte bestämma mig heller om jag ville ha svart eller lila, så jag tog båda! :) Haha!

Här är dom! Och dom kommer hem till mig på onsdag!




och en blå också men jag vet inte riktig och jag gillar den eller inte..



Ha en bra dag!


Söndagsmys!

Nu har vi söndagsmys med god mat och film! Idag har jag varit hos mamma, pappa och Moa och blivit ompysslad, fått mat, plattat hår och målade naglar och varit ute och gått med vovvarna!

Igår målade vi Mandels lägenhet i grått och svart och den blev jättefin! Sen var jag på lite förfest hemma hos Rebban med ett gäng! Dom vanliga och icke vanliga. Dionis berättade massor av historier om hans resa och svärföräldrarna åkte till Thailand imorse. Sjukt avundsjuk! Haha! Men snart ärdet ändå sol för oss! Jag längtar!

Nu ska jag nog kolla på Crugar town istället för denna filmen var ap tradig...

Hej!


Mysigt!

Holly sov över här hos oss inatt och hon låg bredvid min sida, på en fårfäll hela natten. Jag skulle vilja att hon var här hela tiden för hon är så söt! Vi har precis varit på morgonpromenad med henne och köpt bullar.

Holly

 

 

Idag ska jag först jobba och sen ska vi hjälpa Mandel att måla och sen ska vi fira Rebecka! GRATTIS! Hon har kommit in på Frisörutbildning i Malmö!

 


Holly är på besök!



Här är jag och lilla Holly! Synd att jag inte blev lika söt som Holly blev på bilden!

Nu skall vi äta grillad kyckling med sallad och grillat bröd! Och vin!

garden

Ikväll blev det som sagt kina hos mormor Greta och några glas vin slank ner också:)

Kul att alla klänningar hos hms garden collection är slut, iallafall alla fina! Jag har hitta tre stycken jag ville ha men alla var - sold out.... Hrm! Så är det alltid när man inte är snabb nog..

Denna hade jag väldigt väldigt väldigt gärna velat ha!




Nu ska jag läsa lite tidningar jag köpt och sura för att kläningarna är slut!

Godnatt!

Köttigt!

Ikväll har jag lagat spagetti och köttfärssås till mig Jesper och Snörrie. Väldigt gott! Rebban kom även inom men hade visst brottom hem.. Haha!

Jag gjorde lite smycken innan med.



Ett axelsmycke var det tänkt att bli men blir nog mer brocshaktigt..



Peace med rött läderband!



Hjärta med kedja

Alltihopa till mig! Istället för att shoppa upp min sista pengar på nätet så gjorde jag lite grejer till mig själv! :)



Imorgon blir det middag med Pia, Jesper och mormor Greta på Chinawall, vilket är Gretas favvis place! Gött som kött med kina!


sunny day

Idag har solen lyst på mig och jag har ätit frukost ute på balkongen.. Det är lite att ta i men jag hade både filt och tossor.. Jag har även städat och tvättat och sorterat skor med Moa och sen en runda på Maxi, där jag köpte en trasmatta till hallen och sedan en runda till Darins för fika.



På väg att gå till Maxi



Shoooes..


wow



Hur glad blir man inte när ens kille har lagat en sån här god middag när man kommer hem från jobbet!?

Nu Trubbel i Paradiset!

sunshine

Vilket väder vi har! Jag har suttit på balkongen och druckit smootie med Rebban och solat. Det är underbart!

Igår var vi på middag hos Rebeckas föräldrar jag, Jesper och Mats. Himla trevligt var det och god mat och melodifestivalen! Sen en runda på banken vilket var mindre kul..
Nu ska jag försöka få Rebban att kolla på Vampier diaries med mig.
Sen ska vi kolla på handboll! IFK!


turkost

Okej det blev inte blått utan turkost.. Rätt fult faktiskt..



sis

Kom precis hem från stan, jag var där och fikade med Moa och Mamma, inne på Darins hos Rebbie.
Jag köpte två par svarta shorts tills vi ska till Teneriffa, sjukt fina såklart!

Såhär såg jag ut idag!





Med mina nya jeansshorts



och skitiga mc kängor..


Jag har även gjort lite smycken i morse, beställningar..



Armband till mamma, snyggare kan ingen vara



och ett halsband, kärlek



Namnhalsband



Vilda



En födelsedagspresent till Sandra på jobbet



Nej nu ska jag och sis måla naglarna i blått, de ni!

Sightseeing i Malmö

Idag har vi varit på sightseeing i Malmö, typ. Vi har gått och gått och kollat på Entré och där åt vi lunch med Sandra och sen köpte vi smootie och sen gick vi lite och sen åkte vi buss och sen kollade vi och sen väntade jag på Rebban och sen gick vi lite till.. Haha!



Haha på väg till Malmö igårkväll



Såhär såg jag ut på sigtseeingen i Malmö



Såhär glad var Rebban när vi var på sightseeing i Malmö



Såhär hungrig var Sandra när vi träffade henne för lunch under vår sightseeing i Malmö



Såhär kul hade vi när vi var på sightseeing



Såhär kul hade jag när vi var på sightseeing i Malmö



Vi pausade när vi var på sightseeing och tog smootie och latte



Påväg hem från sightseeing i Malmö



Såhär glad var jag när jag äntligen kom hem från sightseeing i Malmö och hade med mig en hatt och slobrillor hem


Nu ska jag snart kolla på mamma och pappas nya lägenhet och sen ska jag på möte, så hej svej!


bara några veckor bort..



Hit ska jag snart, typ.. Till Teneriffa! Och jag längtar så mycket! Det ska bli så skönt!
Det var ju först bara jag och Jesper och sen blev det Rebecka och Mats och nu ska Snörre och Jeppe med också och det ska bli skit kul! Sol bad och värme! Ah! Bara några veckor kvar!

Ikväll var Rebban och Sandra här och jag gjorde ett smycket till Sandra och sedan kollade vi på tv. Snörre kom inom en runda och sa hej också. Imorgon ska jag följa med Rebecka till Malmö för att sova hos Sandra och vara där på torsdag för hon ska på intervju så jag är där för moraliskt stöd. Haha! Det ska bli himla mysigt att sova i lilla S lägenhet för första gången. Jag har ju varit sjuk alla andra gånger..

Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med mitt hjärta! Sov gott!

Shooo vilken kväll!

Igår var vi på maskerad! Vi var först här hos mig och åt mat och spelade spel några stycken och sen var vi på Class och en liten runda på t-baren. Vilket var kul men jag blev så hilma trött så det var skönt att gå hem innan 3 iallafall..
Snygga vi var va!?



Ior och Nasse



Rebban tog med sig McDonalds mat till sig, mig och Jesper precis och nu ska jag duscha och sen tänkte jag dra med mig Jesper ut på en promenad!

Hej hej!

Fredagsmys


Jag och mitt hjärta har varit och ätit på Peking precis, trerätters blev det. Vårrulle och Pekingsoppa, tre små rätter och friterad banan med glass så är väldigt mätt! Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på någon film!



Såhär slapp var jag på middagen, med boyfriend jeans och randig tröja!

Ha en mysig fredagskväll!

 

Puuuhhh!



Igår så sydde jag och Rebecka.. Kostymer, öron och svansar.. Fattar ni hur svårt det är med tiger! Det finns inga orange grejer, har hållt på som fan, jar var i upplösningstillstånd igår nästan.. Så har bestämt mig för att vara Ior istället! Så nu är det äntligen klart! Haha ni kommer få se outfiten imorgon!

Ikväll är det afterwork och sen mys med mitt hjärta!

Gokväll

Jag skulle städa lägenheten ikväll.. Men jag fastnade vid tv... Ahhh! Nu får jag städa på torsdag istället för imorgon ska jag och Rebban fixa kläderna tills på lördag :) Och sen ska vi nog gå en runda med hjärtesnörr! 
Jag råkade göra några smycken ikväll med, några beställningar.. Det är roligare än att städa!

Här är dom







Detta var till mig själv..

"Keep smiling that makes people wonder what you're up to"

jag älskar!



Jag älskar solen! Man får så mycket energi och blir så hilma glad av den!

Hej måndag!



Jag var för bakfull för att skriva något igår.. Haha! Men förfesten hos Rebban blev till att jag gick hem och la mig istället för att gå ut. Men anners var det kul! :) Idag har jag jobbat och sedan kollat på film och nu ska jag äntligen sova!

Såhär såg jag ut i lördes




Jag tycker det känns sjukt töntigt att visa "outfit" bilder! Men ändå får jag för mig att visa det ibland! Haha! Okej men godnatt! Sov gott!

RSS 2.0