Hej lördag!


Hej hej! Jag kom hem från O´learys för en liten stund sen. Var där och åt med Jesper och hans kompisar och Tess! Jag tog hamburgertallrik. Mycket mättande! :)

Idag har jag jobbat och sen mötte jag som sagt upp Jesper och dem. Jag har också fått en present idag, eller två, av mitt hjärta! En mössa och en tjocktröja! Han är så himla gullig!

Nu ska jag hoppa in i duchen och sedan klä på mig och sånt och sticka vidare till Rebbie på lite förfest!

Ha en fin lördag!

Hej hej

Jag kom precis hem ifrån Pub Banken. VI var där och åt ett gäng. Jag åt oxfile med kantarellsås.. Men Jespers oxfile är godare :) Jag fick dock gå hem för min mage började krånga.. (IGEN) Sjukt trött på den! Skulle varit gött att bara kapa av den!

Idag har jag även färgat och klippt mit hår hos Frida och jag blev jätte nöjd! Sjukt snygg färg. Sen har jag inte hunnit med mycket mer på min lediga dag.. Jag och Moa var på Darins och åt och sen gick vi en liten stund på stan med mammsen. Hittade en jeansshorta och lite öronghänge. Men det var sjukt jobbigt att gå efersom det var så blaskigt och halt.. Men det var ändå plusgrader imorse! Så jag tog bara skinnjacka och converse och det funkade kanon!  

Här är jag! Lite dålig bild men ändå!



Haha ser sjukt sur ut... Haha!


Imorgon ska jag ändå träffa min Sandra! Vi ska festa hos Rebban jag Sandra och Rebban och kanske Stefan!  Och kanske Snörre och Jeppe om jag förstått det rätt!! Får se om jag går ut.. Min mage kan ju hänga sig anners..

Nej goodnatt!

Panncakes



Godmorgon!

Jag var uppe sju i morse och gjorde american panncakes till Jesper och jespers kompisar för dom kollar på hokeyn. Vilken snäll flickvän Jesper har! :) Nu mår jag nästan illa av det.. Snacka om sockerkick såhär på morgonkvsten!

Igårkväll blev jag och Rebban bjudna på scones hos Stefan min barndomskompis! Jag hade as kul, vi bara skrattade typ hela tiden! Man får alltid så sjuk humor när man är med Stefan! Men jag älskar att skratta!

Nu ska jag klä på mig och gå till jobbet! Ha en bra dag!

Farsan!

                     SF Bio: Farsan

Pelle och Pia bjöd mig och Jesper på bio ikväll och vi såg Farsan! Asrolig! Jag skarattade som fan typ hela filmen! Haha så den är verkligen sevärd!

Nu ska jag kolla på några avsnitt sen skall jag bada eller duscha.. Får ser vad jag orkar.



Här är föresten några smycken jag gjort



Det här är en beställning

Och dessa två gjorde jag til mig själv :)



Hjärtegull



Peace!




Jag har idag också bokat klipp och färgning av mitt hår! Äntligen! Det behövdes verkligen! (Rebban har tjatat typ en månad) men ändå! Så på fredag smäller det!

Hej hej!

Gokväll!

 
Ikväll beställde jag och mitt hjärta ko-san mat för vi orkade inte laga. Det blev sushi till förätt och sedan nudlar med kycklig. Efter vi hade ätit så satte jag mig och gjorde lite smycken och det tog ungfär en kvart sen hörde man lite lätta snarkningar från soffan som bara blev högre och högre.. Haha! Men min kille var faktiskt uppe kl halv 6 imorse för han skulle bjuda Taggen och Rille på frukost för dom skulle se hockeyn kl 6 här..

Nu har jag tagit på mig min fleecepyjamas och tänkte breda ut mig i sängen (innan Jesper vaknar till liv och kommer in och lägger sig) och kolla på några avsnitt av antingen GossipGirl eller One Three Hill.. Kan inte riktigt bestämma mig..



Visst ser den mysig ut? :) Jag köpte den på Fuertaventura i en liten söt butik med underkläder och myskläder.

 


Min helg

Jag har inte orkat blogga i helgen men tänkte det var dags nu. Men tror ni att det går att logga in? Näe! Jag har hållt på i en timme nästan men det bara funkade inte.. Och nu skulle jag ge det ett sista försök innan jag slängde datorn på golvet och då funkar det! Såklart!

Men iallafall, här har ni min helg!

I fredes var det middag hos svärföräldrarna! Tacos blev det och massa vin.. Vilket gjorde det lite halft jobbigt att jobba i lördes men som tur är så var det lite att göra..

Såhär såg jag ut innan jag skulle gå ut i snökaoset i fredes, bara dunisen och vantar som skulle på också!



I Lördes så jobbade jag som sagt och sedan var de middag med Mia och Andreas och Adrian och Minea.
Vi bjöd på trerätters, toast med chevreost och honung, grillad lax med bakad potatis och sedan kladdkaka med glass! :) Vi spelade spel, kampen mellan kvinna och man, vilket inte var något jätte roligt spel men jo rätt roligt ändå. Haha!

Här är jag in making-food-action



Och här är sötnosarna som slocknade :)





Tänk vad skönt att kunna sova vart som hur som, som små barn kan. 


Idag har jag kollat på handboll och dom vann, det var en rolig match! Sedan åt indiskt hos mammasen och pappsen, det är alltid skönt att komma hem till dom! :) Men det bästa av allt idag var att vi fick träffa vår Sandra en liten stund!

Nu ska jag också slockna men är sugen på något så kanske ska göra mig en macka.. Men det är rätt mycket jobb med det.. Choklad hade varit gott men det har vi inte hemma.. Hrm.

Godnatt!


Doktor Dragisa

Hej svejs!

Jag vaknade i morse med tjock hals och helt snorig.. Jag har sovit så sjukt dåligt inatt och vaknat hela tiden typ.. Har sjukt ont i halsen iallafall men hoppas man slipper bli sjuk igen.. Jag har varit sjuk som fan på senaste så skulle varit skönt att slippa..

Nu har jag och Jesper varit hos Doktor Dragisa i ängelholm och blivit tryckta i ryggen. Jag som har problem med min mage har mått jätte bra sen jag varit hos honom, skönt att slippa magont. Han är iallafall helt fantastisk! Han kallas häxdoktor, han liksom ser in i ögonen på en och ser direkt vad det är för fel på en. Skit häftigt!
Vi käkade även lunch med honom och snackade lite sen körde vi hem och jag slockande i bilen.. Haha!

Sök på Doktor Dragisa på google så kan ni läsa om honom!


Nu ska vi snart åka och handla jag och Jesper och sen ikväll ska vi, eller jag iallafall hem till Rebbie!



wii

Jag har tränat wii fit plus precis haha, eller tränat och tränat, jag bara testade lite.. Man vägde in sig och sånt och den räknade ut BMI.. Jag var iallafall inte överviktig, det var ju tur som attan! Haha! Så nu skall jag gå ner 10 kg på en månad! Lycka till Lina! Japp!

Här är lite beställda smycken som jag gjort











Det här sista är ingen beställning utan en present till min lilla mormor :)


Nu skall jag duscha och sedan skall min kille massera min rygg! Det ska bli apskönt!

Hej!

Hej!

Sitter på lunch på jobbet nu och det har varit mycket att göra hela förmiddagen. Skönt! Jag jobbar mycket bättre under press! Haha!

Jag har fått in lite fler beställningar på smycken så fick beställa lite grejer igår, hoppas dom har kommit idag, men tror knappt det.. Kommer nog imorgon.


Jag fick en inbjudan igår till en maskerad och jag ska vara Tiger i Nalle puh! ;) Rebecka blev Nasse och Sandra blev Nalle puh! 



Lätt att Tiger kommer bli snyggast!

cupcakes

Jag och Rebban har precis bakat cupcakes, dom blev inte lika fina som riktiga cupcakes men ändå..



Nu har vi precis käkat upp dem och hjärtglass som Rebeckas mamma hade gjort och dricker te och kollar på film.



hej!

alla ♥ dag

Idag är det alla ♥ dag och jag är utan min kille.. För han spelar fotboll nu och sen ska han på hockey.. Men ikväll ska vi ha en romantisk middag! (som jag hoppas han lagar, men det är inte så troligt..)

Igår var vi som sagt på sexparty.. Vilket var trevligt men hade kunnat vara någon lite roligare som höll i det hela.. Men men :)

Jag har fått en alla ♥ dag present av mamma, en randig tröja!



Fin visst!?

Nu kommer snart Rebban och hennes mamma och ska beställa lite smycken!
Jag gjorde ett halsband till Elvis tjej igår, som såg ut såhär:



Såhär ser jag ut idag, lite sleten och osminkad :)



Haha snygg jag är! Halsbandet har jag gjort själv, det står: Lina+Jesper=sant



Nu ska jag kila!

Hoppas att alla får en fin dag idag!


Sexparty!


Idag har jag och Jesper och Tess åkt skidor i Vallåsen! Det var skit kul!
Och nu har Lina kommit hit och snart kommer Rebban och Fia och så ska vi ta ett glas vin och sedan ska vi till Maja på sexparty! :)

ros

Igår fick jag blommor på jobbet av min älskling!
 



och sedan var vi hos Rille och Tess och käkade middag och spelade spel. Det var himla roligt, tjejerna vann 1 gång och killarna vann 1 gång! Haha!

När jag och Jesper gick hem på kvällen/natten så stannade vi på kanalen och hade snöbolls krig! Haha och han mulade mig så jag började böla hahaha!

Nu har Jesper gjort kaffe och ägg som jag ska hiva i mig innan jag ska ner på jobbet!

Hej svejs!

Min dag..

..Började med en promenad med Rebban och Jesper och fortsatte såhär




Och sen städade jag och möblerade om.

Klädde på mig och såg ut ungefär såhär..



och gick till Darins där jag skulle träffa Rebban för lunch. Där var även Leo=Joey, Fidan, André och Fatos.

Sen gick jag hem och gjorde dessa smycken som är beställda..







Detta är inte beställt utan de gjorde jag till vovvarna, en likadan där det står Perla.













Och nu snart ska jag plocka ihop lite kläder till Jesper och möta honom på jobbet för vi ska bli hämtade där för att åka med Rille och Tess till Bromölla och gå på Avatar med 3D.


See ya!

BFF



Det här är mina allra bästa vänner ever! Jag tror inte jag kan beskriva hur mycket jag tycker om dessa små varelser! Jag låg här i sängen nu precis och kollade på lite bilder och denna bilden stannade uppe lite längre än alla andra. Vi var i Stockholm och hälsade på vår Alle som envist ska bo så långt iväg. Och iallafall så skulle vi ta en liten turistbild! Vilket resulterade i den här, alla kollar på olika håll.. Haha! Jag älskar er så jäkla mycket och jag hoppas inte något kan få oss isär även om någon bor i Stockholm och någon i Malmö och alla vill olika grejer hit och dit så är det bara så att vi ska alltid vara vi! Det känns som om det var förevigt sen vi sågs alla (fast det inte var så länge sen). Nu ska vi bannemig snart ses! Ja! Punkt!

Godnatt!

Godmorgon

Imorse var jag och mitt hjärta ute och gick! Skönt när man väl kommer hem! :) haha

Smycken


Här är lite smycken som jag gjort..




Hjärttags med kedja



Hjärthänge med kulkedja



Hjärta med läderband och hjärtmagnetlås



Hjärttags med Mamma och ett hamrat hjärta med kedja



Hjärttags med litet hjärthänge och kulkedja



Rundt smycke som man kan stansa med litet kronhänge och kedja



Avlånga tags och hjärthänge och kedja



Läderarmband med lite olika berlocker


Armband med rundt smycke som man kan stansa och magnetlås

Friskus

Jag har legat i kräksjukan hela helgen.. Det bara kom sådär plötslig som den brukar göra, så det blev ingen handboll och resturang i fredes och jag missade mitt tjejmys i Malmö hos Sandra i lördes vilket var en stor besvikelse.. Jag har från kl 5 i fredes tills kl 2 på natten varit uppe en gång vart 20onde minut ungefär och kräkt och äcklat mig istället. Sen lugnade det sig och jag vaknade varannan timme istället under hela natten och i lördes vaknade jag kl 7 och hade ont överallt och hade feber.. Så däckad har jag varit.. Usch!

Men nu, ny vecka och måndag och de känns bra! Jag är på topp! Jag och Jesper och Rebban går in i stenhård träng och kost! Nu blir det bara sallad! Jesper var iväg nu innan idag och köpte träningsbrädan till wii så vi ska träna ikväll! Det ska bli skit kul!

Jag skulle även lägga upp lite bilder på fler smycken jag gjort men eftersom jag varit kass så blir det ikväll.

Hej svejs så länge!

godmorgon!

Vilken mysig natt jag haft inatt bredvid Rebban men hyy vad jag har fryst! Nu jobb!

Imorgon är jag ledig och jag har massa beställningar att göra på smycken, säkert 10 st! Roligt som attan!

See ya!

Jag längtar efter sommar!

Det snöar igen! Jag vil ha sommar nu nu nu! Precis som här! Sena VARMA kvällar och soliga dagar på stranden!



Moi och Snörre!




Nu sitter jag hemma hos Rebban och kollar på gamla bilder. Jag ska sova här inatt :) Och snart kommer Leu och Elvan och då ska vi spela Kristianstadspelet!

Hej!


Jackiiii

..vann alltså igår och hon delade pengarna med patrik? ja. nej. ja. Synd man missade det..

Imorse blev jag väckt redan kl sju, av Moa, mamma och vovvarna! Så då var det bara att gå upp! Frukosten var serverad på bordet och te hade mamma gjort. Sådan lyx har man inte varje dag inte. Man ska vara glad om vi ens har smör och bröd hemma.. Och pålägg, för det har vi typ aldrig.

Pappa körde mig till jobbet för en liten stund sen så nu sitter jag här och hade tänkt börja kanske. Japp kl är snart nio!

See ya!


mys

ikväll har jag myst med min mamma, pappa, moa och vovssingarna! dom är sjukt guschl! jag fick mat och har blivit ompysslad och håret har blivit plattat, älskar man inte att komma hem då?

det sjukaste precis, tv6 funkar inte! va fan! och det är final i paradise iikväll! man blir så sjuk trött! så nu får jag och moa ligga och vänta tills det kommer in på internet! gaaah!

Norge

Nu är mitt hjärta iväg igen, i Norge och kommer inte hem förens på torsdag eftermiddag! Så ikväll så sover Rebban här och imorgon ska jag hem till mamsen och papsen och äta och jag kommer nog sova där och på onsdag ska jag sova hos Rebban! Snacka om töntig.. Haha! 

Igår så vurpade ju jag när vi åkte pulka och idag har jag så sjukt ont i svanskotan.. Aj aj! Sjukt jobbigt, varje gång jag reser mig så hugger det lite till liksom.. Hoppas det går över tills imorgon. Nu ska vi kolla klart på spårlöst och sen på paradise hotel, jag Rebban och Mats. 

Svejs!  

RSS 2.0